Szandra Seres

Ha ezt elolvasod, nem veszel bolti NUGETS-et! Mert leírtam a receptjét!

Ha ezt elolvasod, nem veszel bolti NUGETS-et! Mert leírtam a receptjét!

Nem túl erős kezdés, de a kép nem adja vissza, viszont tényleg olyan és tényleg az íze is és oda vagyok meg vissza is. Leírom, hogyan készül.

A hozzávalók listája igen egyszerű:

  • Csirkemell
  • Só,bors
  • Panírozáshoz: liszt, tojás, zsömlemorzsa

Annyi a különbség, hogy a mellet felkockázod és beteszed a konyhai aprítóba, vagy darálóba és egész addig adjusztálod, míg kapsz egy pépet. Magyarul a nyers húst simára „turmixolod”
Ha ezzel megvagy, ízesítsd be kedved szerint. Én sót és borsot használtam, mást nem.
Most két kanál segítségével oszd szét egyenlő kis bucikra a húst. Azért a kanál, mert nagyon ragad.
Érdemes ezeket a „golyókat” egy kevés olajjal megkent alufóliára rakosgatni. Majd ha kiadagoltad, kend be a tenyered szintén olajjal és kicsit görgetve készíts belőlük nugets formát.
Ha megvagy, jöhet a panírozás a megszokott módon, majd a sütés.
Eredetileg a nugetsek inkább párizsi jellegű bundát szoktak viselni, nem sima panír bundát. Annyi baj legyen, következőre úgy készítem. J

Párizsi bunda:
A párizsi bundát én lisztből, tejből és tojásból szoktam kikeverni. Ízesítésnek sót és borsot használok.

Íme, ilyen lett a házi (panír bundában sült) NUGETS!
viber kaép

Jó sütögetést!
Szandi
lip

Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^  
További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:

Személyes Instagram oldalam
Facebook oldal

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!