Hajni és én Michelin csillagos cheftől tanultunk főzni

Hajni és én Michelin csillagos cheftől tanultunk főzni

Hogyan történt ez? Engedjétek meg, hogy kicsit dicsekedjek.

Nyertem! Részt vettem egy receptversenyben és a szakmai zsűri, (melyben Széll Tamás és Mautner Zsófi is benne volt), kiválasztott!

Így abba a kiváltságos helyzetbe kerültem, hogy Széll Tamás Michelin csillagos Chef-től tanulhattam főzni, ráadásul majdnem egy egész napon keresztül, 3 különböző fogást.

Őrülten büszke vagyok magamra, mert hobbim a sütés-főzés és nagyszerű dolognak tartom, hogy egy ilyen embertől tanulhattam, mint Tamás. Örök élmény marad nekem.

A főzőkurzusra vihettem magammal valakit, így rögtön hívtam is Hajnit. 🙂

Az esemény a Chefparádé helyszínén került megrendelésre. Az a hely valami hihetetlen! Színes, vidám, nyüzsgő és barátságos. 

Rajtunk kívül még 4 pár lett kiválasztva, akik szintén jöhettek tanulni.

Tamás az elején jelezte, hogy a nap végén kiválasztja a legjobbat, tehát főző verseny, mindenki tegyen ki magáért!

Ha verseny helyzet van, én mindig őrülten izgulok, ami a hatékonyságom rovására megy. Viszont most ilyen probléma nem volt. Élveztem minden pillanatát! Hoztam a kellően zizzent formámat és mellé kissé esetlen konyhai technikámat. Úgy tűnik bejött. Életemben nem készítettem még hollandi mártást, de most Hajnival közösen megalkottuk a tökéletes állagú mártást… igaz, kissé sótlan változatban, de sót bele tenni lehet, úgyhogy gyorsan orvosoltuk a problémát.

Széll Tamást egy hihetetlenül türelmes és rendkívül színpatikus embernek ismertem meg, akinek szenvedélye a főzés és örömmel adja át tapasztalatait.

Elérkezett az eredményhirdetés.

Tamás minket választott. Sosem nyertem még, így duplán sokkolt az információ. Teljesen oda voltam, meg vissza.

Mit nyertem?

-Rengeteg tapasztalatot és ötletet

-Széll Tamás Michelin csillagos Chef által aláírt igényes Lidl szakácskönyvet, mely azóta, az egyik kedvencem

-Egy Lidl Deluxe premium ajándékcsomagot

-Egy Konyhai hiper-szuper robotgépet a Kiskegyed heti magazin jóvoltából

-Illetve ezt a feledhetetlen napot, mely örökre beírta magát az emlékeim közé.

Az újságban is benne voltunk

Az ételek, amiket készitettünk

A versenyt a Lild és a Kiskegyed hetilap közösen szervezték. Tamás pedig a Lidl sztárszakácsa és nem mellékesen az Onyx étterem konyhafőnöke.

Számomra hatalmas megtiszteltetés, hogy tőle tanulhattam. 

Készült egy videó összeállítás, ami remekül megmutatja a versenyt és azt a csodálatos napot.

Köszönöm, hogy megoszthattam veletek örömömet!

Szép napot kívánok!

Szandi

Címkék: , , , , , ,

Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^  

További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:



Személyes Instagram oldalam

Facebook oldal



Tovább a blogra »