Szandra Seres

Hajni és én Michelin csillagos cheftől tanultunk főzni

Hajni és én Michelin csillagos cheftől tanultunk főzni

Hogyan történt ez? Engedjétek meg, hogy kicsit dicsekedjek.

Nyertem! Részt vettem egy receptversenyben és a szakmai zsűri, (melyben Széll Tamás és Mautner Zsófi is benne volt), kiválasztott!
Így abba a kiváltságos helyzetbe kerültem, hogy Széll Tamás Michelin csillagos Chef-től tanulhattam főzni, ráadásul majdnem egy egész napon keresztül, 3 különböző fogást.

2015-12-05 12.12.27

Őrülten büszke vagyok magamra, mert hobbim a sütés-főzés és nagyszerű dolognak tartom, hogy egy ilyen embertől tanulhattam, mint Tamás. Örök élmény marad nekem.

A főzőkurzusra vihettem magammal valakit, így rögtön hívtam is Hajnit. 🙂
Az esemény a Chefparádé helyszínén került megrendelésre. Az a hely valami hihetetlen! Színes, vidám, nyüzsgő és barátságos. 

Rajtunk kívül még 4 pár lett kiválasztva, akik szintén jöhettek tanulni.
Tamás az elején jelezte, hogy a nap végén kiválasztja a legjobbat, tehát főző verseny, mindenki tegyen ki magáért!

Ha verseny helyzet van, én mindig őrülten izgulok, ami a hatékonyságom rovására megy. Viszont most ilyen probléma nem volt. Élveztem minden pillanatát! Hoztam a kellően zizzent formámat és mellé kissé esetlen konyhai technikámat. Úgy tűnik bejött. Életemben nem készítettem még hollandi mártást, de most Hajnival közösen megalkottuk a tökéletes állagú mártást… igaz, kissé sótlan változatban, de sót bele tenni lehet, úgyhogy gyorsan orvosoltuk a problémát.

2015-12-05 13.04.11

Széll Tamást egy hihetetlenül türelmes és rendkívül színpatikus embernek ismertem meg, akinek szenvedélye a főzés és örömmel adja át tapasztalatait.

Elérkezett az eredményhirdetés.
Tamás minket választott. Sosem nyertem még, így duplán sokkolt az információ. Teljesen oda voltam, meg vissza.

Mit nyertem?

-Rengeteg tapasztalatot és ötletet
-Széll Tamás Michelin csillagos Chef által aláírt igényes Lidl szakácskönyvet, mely azóta, az egyik kedvencem
-Egy Lidl Deluxe premium ajándékcsomagot
-Egy Konyhai hiper-szuper robotgépet a Kiskegyed heti magazin jóvoltából
-Illetve ezt a feledhetetlen napot, mely örökre beírta magát az emlékeim közé.

2015-12-10 15.10.43

Az újságban is benne voltunk

IMG_0207

Az ételek, amiket készitettünk

2015-12-05 12.10.15 kajci muzli

A versenyt a Lild és a Kiskegyed hetilap közösen szervezték. Tamás pedig a Lidl sztárszakácsa és nem mellékesen az Onyx étterem konyhafőnöke.
Számomra hatalmas megtiszteltetés, hogy tőle tanulhattam. 

Készült egy videó összeállítás, ami remekül megmutatja a versenyt és azt a csodálatos napot.

Köszönöm, hogy megoszthattam veletek örömömet!
Szép napot kívánok!
Szandi
lip

Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^  
További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:

Személyes Instagram oldalam
Facebook oldal

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!