Hajni és én Michelin csillagos cheftől tanultunk főzni
Hogyan történt ez? Engedjétek meg, hogy kicsit dicsekedjek.
Nyertem! Részt vettem egy receptversenyben és a szakmai zsűri, (melyben Széll Tamás és Mautner Zsófi is benne volt), kiválasztott!
Így abba a kiváltságos helyzetbe kerültem, hogy Széll Tamás Michelin csillagos Chef-től tanulhattam főzni, ráadásul majdnem egy egész napon keresztül, 3 különböző fogást.
Őrülten büszke vagyok magamra, mert hobbim a sütés-főzés és nagyszerű dolognak tartom, hogy egy ilyen embertől tanulhattam, mint Tamás. Örök élmény marad nekem.
A főzőkurzusra vihettem magammal valakit, így rögtön hívtam is Hajnit. 🙂
Az esemény a Chefparádé helyszínén került megrendelésre. Az a hely valami hihetetlen! Színes, vidám, nyüzsgő és barátságos.
Rajtunk kívül még 4 pár lett kiválasztva, akik szintén jöhettek tanulni.
Tamás az elején jelezte, hogy a nap végén kiválasztja a legjobbat, tehát főző verseny, mindenki tegyen ki magáért!
Ha verseny helyzet van, én mindig őrülten izgulok, ami a hatékonyságom rovására megy. Viszont most ilyen probléma nem volt. Élveztem minden pillanatát! Hoztam a kellően zizzent formámat és mellé kissé esetlen konyhai technikámat. Úgy tűnik bejött. Életemben nem készítettem még hollandi mártást, de most Hajnival közösen megalkottuk a tökéletes állagú mártást… igaz, kissé sótlan változatban, de sót bele tenni lehet, úgyhogy gyorsan orvosoltuk a problémát.
Széll Tamást egy hihetetlenül türelmes és rendkívül színpatikus embernek ismertem meg, akinek szenvedélye a főzés és örömmel adja át tapasztalatait.
Elérkezett az eredményhirdetés.
Tamás minket választott. Sosem nyertem még, így duplán sokkolt az információ. Teljesen oda voltam, meg vissza.
Mit nyertem?
-Rengeteg tapasztalatot és ötletet
-Széll Tamás Michelin csillagos Chef által aláírt igényes Lidl szakácskönyvet, mely azóta, az egyik kedvencem
-Egy Lidl Deluxe premium ajándékcsomagot
-Egy Konyhai hiper-szuper robotgépet a Kiskegyed heti magazin jóvoltából
-Illetve ezt a feledhetetlen napot, mely örökre beírta magát az emlékeim közé.
Az újságban is benne voltunk
Az ételek, amiket készitettünk
A versenyt a Lild és a Kiskegyed hetilap közösen szervezték. Tamás pedig a Lidl sztárszakácsa és nem mellékesen az Onyx étterem konyhafőnöke.
Számomra hatalmas megtiszteltetés, hogy tőle tanulhattam.
Készült egy videó összeállítás, ami remekül megmutatja a versenyt és azt a csodálatos napot.
Köszönöm, hogy megoszthattam veletek örömömet!
Szép napot kívánok!
Szandi
Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^
További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:
- Személyes Instagram oldalam
- Facebook oldal
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: