Házi mogyoróvaj csupán egy hozzávalóból
Az olajos magvak fontos részét képezik táplálkozásunknak. És némelyiket, mint például a mogyorót, nem csak egészben fogyaszthatod, hanem krémesítve is, úgynevezett mogyoróvajként. Itthon annyira, nincs divatja MÉG. Sokan azt gondolják, hogy a mogyoróvaj tele van mindenféle adalékanyaggal, cukorra, sóval, tartósítókkal. NEM. A házi biztos nem!
Most el is mondom hogyan készíthetsz te is igazi finom mogyoróvajat.
Nagyon finom eper, vagy erdei gyümölcsös lekváros pirítóson, továbbá nagyszerű alkotója a fehérjeszeleteknek, de süteményekbe és kekszekbe is sokrétűen felhasználható.
Remélem kedvet kaptál és kipróbálod 🙂
Szép napot!
Szandi
Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^
További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:
- Személyes Instagram oldalam
- Facebook oldal