Olyat csináltam a kenyérrel, amit még soha, így készíts 10 perc alatt tökéletes vacsorát!
Fogtam magam és megtöltöttem. Mégpedig azért, mert semmi ötletem nem volt mit készíthetnék vacsorára. És ekkor jött a sugallat, hogy van egy egész gyökérkenyerem, meg van némi maradék sült hús, kis kolbász, zöldségek, sajt. Hát gondoltam magamba, mindent bele…..Bele a kenyérbe!!!
Bevagdostam egyszer hosszába, majd többször keresztbe, hogy jól meg lehessen tölteni a finomságokkal. Tettem bele hagymát is, meg tejfölt, a maximális ízhatás kedvéért. Mikor elkészültem vele, megszórtam sajttal, majd betettem a sütő 200 fokra. Először egy jó 15 percet alufóliával letakarva sütöttem, hogy ne száradjon ki, majd grillen kb 5 percig fólia nélkül. Így végül is jól átsült, de puha maradt, míg a külseje ropogós és piros lett.
És íme, még egy ötlet, ha más alakú a kenyér. És természetesen tehetsz be bármit, itt most feta sajt volt a plusz ötlet 🙂
Szép napot!
Szandi
Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^
További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:
- Személyes Instagram oldalam
- Facebook oldal