Ha ezt elolvasod, nem veszel bolti NUGETS-et! Mert leírtam a receptjét!

Ha ezt elolvasod, nem veszel bolti NUGETS-et! Mert leírtam a receptjét!

Nem túl erős kezdés, de a kép nem adja vissza, viszont tényleg olyan és tényleg az íze is és oda vagyok meg vissza is. Leírom, hogyan készül.

A hozzávalók listája igen egyszerű:

Annyi a különbség, hogy a mellet felkockázod és beteszed a konyhai aprítóba, vagy darálóba és egész addig adjusztálod, míg kapsz egy pépet. Magyarul a nyers húst simára „turmixolod”

Ha ezzel megvagy, ízesítsd be kedved szerint. Én sót és borsot használtam, mást nem.

Most két kanál segítségével oszd szét egyenlő kis bucikra a húst. Azért a kanál, mert nagyon ragad.

Érdemes ezeket a „golyókat” egy kevés olajjal megkent alufóliára rakosgatni. Majd ha kiadagoltad, kend be a tenyered szintén olajjal és kicsit görgetve készíts belőlük nugets formát.

Ha megvagy, jöhet a panírozás a megszokott módon, majd a sütés.

Eredetileg a nugetsek inkább párizsi jellegű bundát szoktak viselni, nem sima panír bundát. Annyi baj legyen, következőre úgy készítem. J

Párizsi bunda:

A párizsi bundát én lisztből, tejből és tojásból szoktam kikeverni. Ízesítésnek sót és borsot használok.

Íme, ilyen lett a házi (panír bundában sült) NUGETS!

Jó sütögetést!

Szandi

Címkék: , , , , ,

Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^  

További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:



Személyes Instagram oldalam

Facebook oldal



Tovább a blogra »