Ha ezt elolvasod, nem veszel bolti NUGETS-et! Mert leírtam a receptjét!
Nem túl erős kezdés, de a kép nem adja vissza, viszont tényleg olyan és tényleg az íze is és oda vagyok meg vissza is. Leírom, hogyan készül.
A hozzávalók listája igen egyszerű:
Annyi a különbség, hogy a mellet felkockázod és beteszed a konyhai aprítóba, vagy darálóba és egész addig adjusztálod, míg kapsz egy pépet. Magyarul a nyers húst simára „turmixolod”
Ha ezzel megvagy, ízesítsd be kedved szerint. Én sót és borsot használtam, mást nem.
Most két kanál segítségével oszd szét egyenlő kis bucikra a húst. Azért a kanál, mert nagyon ragad.
Érdemes ezeket a „golyókat” egy kevés olajjal megkent alufóliára rakosgatni. Majd ha kiadagoltad, kend be a tenyered szintén olajjal és kicsit görgetve készíts belőlük nugets formát.
Ha megvagy, jöhet a panírozás a megszokott módon, majd a sütés.
Eredetileg a nugetsek inkább párizsi jellegű bundát szoktak viselni, nem sima panír bundát. Annyi baj legyen, következőre úgy készítem. J
Párizsi bunda:
A párizsi bundát én lisztből, tejből és tojásból szoktam kikeverni. Ízesítésnek sót és borsot használok.
Íme, ilyen lett a házi (panír bundában sült) NUGETS!
Jó sütögetést!
Szandi
Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^
További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:
- Személyes Instagram oldalam
- Facebook oldal