2017-ben tök mindegy, mit-mivel veszel fel

unnamed 2017-ben tök mindegy, mit-mivel veszel fel. Felcsaptam a netet, hogy mégis mire számítsak stílus terén itt az év elején. Rátévedtem a H&M oldalára és csodálkozva láttam, hogy pont olyan szetteket kínál most, melyekben én akartam iskolába indulni 12 éves koromban. Csakhát anyám lerángatta rólam, közölve: “Kislányom, így akarsz elmenni? Hát úgy nézel ki, mint egy… Tovább »

Újévi fogadalmak? Bullshit! Kötelező olvasmány elszántaknak

img_2939 Újévi fogadalmak? Bullshit! Kötelező olvasmány elszántaknak Komolyan mondom, vicc, amikor valaki elkezdi, hogy új év, új élet, ezt-meg azt-meg amazt fogok csinálni stb…stb… bla-bla-bla… Üres baromság! Miért kell ahhoz új év, hogy valamin változtassunk? De tényleg? Miért? Elég hozzá egy új pillanat, hogy gyökerestől megváltoztasd az életed. Tehát drágám, ma még csak 30.-a van, de… Tovább »

Azért kérjek elnézést, mert jól érzem magam a bőrömben és elfogadom magam?!

1 Sokszor megmosolygom saját magam. Ha olyan kedvem van, toronyórát lánccal aggatok magamra, míg máskor egy sima pulcsi pont ugyan úgy megteszi. Hogy hova készülök benne? Lényegében teljesen mindegy, akár séta, akár munka, akár mozi… nem oszt nem szoroz. Kizárólag a hangulatom határozza meg. Nyilván vannak alkalmak, amikor nem tehetem meg, hogy trógerbe vagy éppen full csiliviliben… Tovább »

Az olcsóbb ruha, nem feltétlenül rosszabb minőségű

img_2614 Az olcsóbb ruha, nem feltétlenül rosszabb minőségűAz a jó edző ruha, amit egyáltalán nem érzékelsz magadon. A mozgás teljes szabadságát adja, úgymond korlátok nélkül. Nem szorít, nem vág, nem irritál, és úgy emeli ki előnyös vonalaidat, hogy mindebből te semmit nem érzel, mert viselete könnyű könnyed, anyaga pedig a legfinomabb pamut.Nehezen elhihető, hogy pont egy… Tovább »

Ajándék ötletek. Jelszó: “csak egy kis apróságot”

14794326574088435589 Ajándék ötletek. Jelszó: “csak egy kis apróságot” Egész évben tele vagy ötletekkel és amikor meg itt az idő, nem jut eszedbe semmi. Készítettem egy összeállítást karácsonyi ajándékötletekkel. A jelszó: “csak egy kis apróságot”.Imádom, amikor ezt hallom: “Csak egy kis apróság… “aztán kapsz egy rahedli ajándékot, te meg készültél valami tényleg kis aprósággal, amivel elbujdosol a fa… Tovább »

Karácsonyi ajándékötlet nőknek

a Karácsonyi ajándékötlet nőknek Egyre több embertől hallom, hogy “idén nálunk nem lesz ajándékozás.” Igazándiból én is ebbe a csoportba tartozom. Azt vallom, adni nem akkor kell, amikor egy ünnep “arra kötelez”, hanem amikor éppen szeretnénk. Amikor tudjuk, hogy a valamelyik szerettünk örülne egy adott dolognak… Minek várnál Karácsonyig? Sose szerettem a kötelező adakozásokat. Mindig kellemetlenséget… Tovább »

Így mászhatsz ki az idő csapdájából

15151518_1323511167668623_1704192634_n Így mászhatsz ki az idő csapdájából Munkám során rengeteg emberrel találkozok. Meg kell jegyeznem, leginkább hölgyekkel.  80%-uk feszült, stresszes. Legtöbbjük azért, mert nincs ideje.  Halkan jegyzem meg, én is osztani fogom az észt, mert hónapok óta képtelen vagyok lejutni Pápára a legjobb barátnőmhöz, aki várandós, de már legalább jó úton tartok a cél felé. Ugyanis rájöttem… Tovább »

Te milyen álarcot viselsz?

1-523x700 Te milyen álarcot viselsz?Amikor nem vagyok toppon, akkor is a legjobb oldalamat kell mutatnom. Hiszen ez az elvárás a munkámban. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül, hiszen nem csak én foglalkozom nap-mint nap emberekkel, akár telefonon, akár személyesen. Teszem hozzá, nem csak munkában elvárt, hogy a legjobb oldaladat mutasd, hanem ma már az élet minden területén…. Tovább »

Te tudtad? Ennyi dologra jó az óriás sál!

ruha5-700x525-700x525 Te tudtad? Ennyi dologra jó az óriás sál! Szerintem mostanra már mindenkinél lapít a szekrényben egy hatalmas sál. Nekem is van. Miután megvettem, azzal voltam elfoglalva reggelente, hogy hogyan csavarjam magamra, úgy, hogy nem fulladjak meg, kilátszódjon az arcom is valamennyire és még esetleg, bár ez már mellékes, de ki is nézzek benne valahogy, de nem… Tovább »

Tudsz beszélni? Akkor miért nem mered kimondani a véleményed?

1 Tudsz beszélni? Akkor miért nem mered kimondani a véleményed? Múltkor kérdeztétek, hogy egy outfit bejegyzéshez hogy jön egy egész más témának, például a nők viselkedésének boncolgatása. Sehogy. Viszont továbbra is úgy gondolom, hogy egy sima outfit bejegyzés nem tartalmaz túl sok értéket. Szívesen írok arról, hogy milyen a ruha anyaga, mennyire kényelmes és éppen milyen… Tovább »

Divat blogger stílus nélkül…vállalom

unnamed (3) Divat blogger stílus nélkül…vállalom Az utóbbi időben mondhatni teljesen átcsaptam a ruhák irányába és sajnos hanyagoltam a szépség, a bőrápolás és a fitness témát. Bár teszem hozzá, hogy a bőrápolás és szépség terén nem igazán jeleskedtem az utóbbi időben, mert egy bizonyos hormon tartalmú tablettának a szüneteltetése felborította a bőröm egyensúlyát. Nem kevés időbe telt… Tovább »

Kis fekete fölső, az egyetlen

IMG_9870 (1) Kis fekete fölső, az egyetlen Azt mondják, az ember arca mindent elárul. Teljesen mindegy mit visel, vagy mit próbál mutatni magából, az arcon kint ülnek az igazi érzelmek, még akkor is, ha éppen egy mosoly, vagy egy mogorva tekintet mögé próbálja is elrejteni. Erre Fanni barátnőm hívta fel a figyelmemet, a hétvégén, így készült ez… Tovább »

Átmeneti darabok. Nyárból az őszbe, könnyedén!

1456370840146480545 Átmeneti darabok. Nyárból az őszbe, könnyedén!Elérkezett a nyár vége. Az időjárás elég kiszámíthatatlan. Egyik nap a strandon fekszel, majd meg gyulladsz, a másik nap pedig vackolsz egy bögre kakaóval a pléd alatt, mert esik és hideg van.  Sajnos ilyen ez. Ilyenkor jön a nagy dilemma. Mit vegyek fel?! Érdemes olyan ruhákat választani, melyeket könnyedén levehetsz, ha melegebb… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!