Lehet ennél rosszabb?! Persze! És?!

Lehet ennél rosszabb?! Persze! És?!  Azon kapta magam, hogy semmi nem sikerül, vagyis hazudok, de, igen, csak az arány katasztrófa. Lehet, hogy csinálok jól dolgokat, de mellé rögtön intézek minimum 3 rosszat is… Ne ilyen kis hibára gondolj, hanem nyugodtan jóóóó nagy emberesekre, hisz rólam van szó, nem játszom kicsiben. Főként munkám terén vagyok ekkora király,… Tovább »

Dönts azonnal! Olyan ez, mint valami agykontroll

Valaki azt tanította nekem: Dönts azonnal! Olyan ez, mint valami agykontroll Gyakorlatban még nem megy, mert nem egyszerű, de az elmélet már megvan. Hozz döntést azonnal, vagy legalábbis minél hamarabb. Mi a lényeg? Hogy sose legyen mindegy! Bármit is választasz, az a te saját választásod, akár pozitív, akár negatív kimenetelű is. Ha valaki felkínálja neked… Tovább »

Jelek, amik megoldják helyetted az életed? Sose!

Jelek, amik megoldják helyetted az életed? Sose! Jeleket vársz, melyek választ adnak életed nagy kérdéseire? Vagy a felelősséget próbálod magadról lerázni, vagy azt gondolod, ez majd megoldja helyetted a problémát? Nem fogja. Joggal gondolod, hogy ezek a jelek léteznek… mert persze, vannak, sőt, véletlenek és csodák is vannak. Viszont! Soha, de tényleg soha nem ezek fogják… Tovább »

Szerelem első látásra? Létezik!

Szerelem első látásra? Létezik! Viccesnek tűnik, én is mosolyogtam rajta. “Szerelem első látásra” de mégis létezik és állítom nektek olyan, mint egy betegség. Azt gondolod, minden rendben, pedig közel sem. Folyton ott jár az eszedbe, nem tudsz gondolkodni és azon vagy minden porcikáddal, hogy a tiéd legyen. Fészkelődsz, izgatott vagy és ha csak belegondolsz, hogy nemsokára… Tovább »

Új kapuk nyílnak meg, új lehetőségek érkeznek

Új kapuk nyílnak meg, új lehetőségek érkeznek Nem egyedi eset ez, minden nap ott van rá a lehetőség mindenkinek, hogy új útra lépjen, új lehetőségeket ragadjon meg.  Nem engem választottak. Nagyon szerettem volna, de nem sikerült. Megpályáztam a „Glamour Nagykövete” pozíciót. Az ugyan igaz, hogy nem én kaptam meg, de a legjobb 15 közé bekerültem… Tovább »

Hashtag YOLO

Hashtag YOLO Tegnap egy picit ledermedtem.  Utolért a felismerés, hogy mennyire őrületes módon rohan az idő, lépést tartani vele, pedig oly nehéz, hogy sokak meg se próbálják.Nos, azt vettem észre, hogy társadalmunk egyik legnagyobb hibája az, hogy nem éljük meg a pillanatokat. Az események csak úgy elszaladnak mellettünk és aztán csak pislogunk, hogy “Jé…már vége…” Ez… Tovább »

Ki a hibás? Persze, hogy te! Ki más lenne?

Ki a hibás? Persze, hogy te! Ki más lenne?Mit gondoltál? Senki más nem felelős az életedért, így senkit nem okolhatsz, vagy senkinek nem mondhatsz köszönetet a bekövetkezett pozitív, vagy negatív fejleményekért. Egytől-egyig te vagy az események kiváltója. Magadnak alakítod, rajtad áll, mi sül ki belőle. Fordítom érthetőre is. Abban a kiváltságos helyzetben vagy, hogy te… Tovább »

Igazából, egy jól működő kapcsolat életében, minden nap Valentin nap

Mindenki készül a Valentin napra. Ki így, ki pedig amúgy, de készül. -Van, aki rózsaszín felhőcskéin lebegve hányja teli szívecskékkel a lakást, süt, főz, majd csipke neglizsében várja a haza a nagy Ő-t. -Lesz, aki elbujdosik és hallani sem akar eme jeles nap gyönyörűségeiről. Kizárólag előre bekészített filmekkel, szórakoztatja magát, net, rádió és televízió kizárva,… Tovább »

Ha nem választhatod mindet, akkor válaszd a legpraktikusabbat!

Ha nem választhatod mindet, akkor válaszd a legpraktikusabbat!  Ez olyan, mint a teljes étkészletből csak egyet választhatsz. No mi lesz az? Hát a kanál:) Így van ez a ruháknál is. Millió szín, fazon, stílus stb… képtelenség a legújabb trendek szerint öltözni és színeződni folyamatosan. Lehetséges, de nem mindenkinek adatik meg. Erre kreáltam én magamnak egy megoldást. Mindig… Tovább »

Tökéletes boldogság? Nincs olyan! Mondom mi van helyette!

Tökéletes boldogság? Engedd el! Nincs olyan! Mondom mi van helyette! Olyan nincs, hogy valami tökéletes legyen. Nem létezik! Legalábbis a mai felfogásban semmiképp, egyébként pedig igen, csak nem akarjuk észrevenni. Az átlag hozzáállásban a tökéletes jelentése az, amikor minden rendben van körülötted. Mit is jelent ez? Van munkád, de dolgoznod nem kell, fizetésed is van, persze mindig… Tovább »

2017-ben tök mindegy, mit-mivel veszel fel

2017-ben tök mindegy, mit-mivel veszel fel. Felcsaptam a netet, hogy mégis mire számítsak stílus terén itt az év elején. Rátévedtem a H&M oldalára és csodálkozva láttam, hogy pont olyan szetteket kínál most, melyekben én akartam iskolába indulni 12 éves koromban. Csakhát anyám lerángatta rólam, közölve: “Kislányom, így akarsz elmenni? Hát úgy nézel ki, mint egy… Tovább »

Újévi fogadalmak? Bullshit! Kötelező olvasmány elszántaknak

Újévi fogadalmak? Bullshit! Kötelező olvasmány elszántaknak Komolyan mondom, vicc, amikor valaki elkezdi, hogy új év, új élet, ezt-meg azt-meg amazt fogok csinálni stb…stb… bla-bla-bla… Üres baromság! Miért kell ahhoz új év, hogy valamin változtassunk? De tényleg? Miért? Elég hozzá egy új pillanat, hogy gyökerestől megváltoztasd az életed. Tehát drágám, ma még csak 30.-a van, de… Tovább »

Azért kérjek elnézést, mert jól érzem magam a bőrömben és elfogadom magam?!

Sokszor megmosolygom saját magam. Ha olyan kedvem van, toronyórát lánccal aggatok magamra, míg máskor egy sima pulcsi pont ugyan úgy megteszi. Hogy hova készülök benne? Lényegében teljesen mindegy, akár séta, akár munka, akár mozi… nem oszt nem szoroz. Kizárólag a hangulatom határozza meg. Nyilván vannak alkalmak, amikor nem tehetem meg, hogy trógerbe vagy éppen full csiliviliben… Tovább »

Az olcsóbb ruha, nem feltétlenül rosszabb minőségű

Az olcsóbb ruha, nem feltétlenül rosszabb minőségűAz a jó edző ruha, amit egyáltalán nem érzékelsz magadon. A mozgás teljes szabadságát adja, úgymond korlátok nélkül. Nem szorít, nem vág, nem irritál, és úgy emeli ki előnyös vonalaidat, hogy mindebből te semmit nem érzel, mert viselete könnyű könnyed, anyaga pedig a legfinomabb pamut.Nehezen elhihető, hogy pont egy… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!