Szandra Seres

Ruharendelés online? Elmondom hogyan ne csináld!

Ruharendelés online? Elmondom hogyan ne csináld!

Nyári ruhából sosem elég. Megnéztem, milyen darabokat rohannék le, ha egyszer véletlenül nyitva maradna a karám ajtaja és megszűnnének a határok előttem 😀
Érdekes dolog ez egyébként, mert nagyon sok darab másokon tetszik, viszont magamon vagy nem tudom elképzelni, vagy megrendelem, aztán mégse hordom, mert rá jövök, nem vagyok benne önmagam. Amikor nézem a webáruház kínálatát a jól fotózott képek miatt kedvet kapok és persze, hogy beválasztom a pillanat hevében, aztán meg nézünk egymásra, ruha, meg én, hogy akkor most mi lesz!? Hordjam? Ne hordjam? Jól áll? Nem áll jól? Elajándékozom! De…. Mi van, ha mégis hordani fogom?! Ruha marad és figyel a szekrényben. Aztán általában nem veszem fel. Tanulság? Azt vedd meg, ami valóban te vagy! Ne azt, ami máson megtetszett, mert TE, TE vagy, ne mást próbálj „utánozni”, viseld a saját stílusodat, bármilyen is legyen az.

Illetve a másik, amibe sokszor belefutok, hogy beleszeretek egy darabba, berendelem és rájövök, hogy nincs is hozzá kiegészítőm, se táska, se cipő, se semmi 😀 Szóval, ha hordani szeretném, akkor az még plusz utánajárást és pénzt igényel. Tanulság? Azt válaszd, amit tényleg átgondoltál és tényleg hasznos része lesz ruhatáradnak!

Arról nem is beszélve, hogy mi van akkor, ha minden tökéletes, a csillagok állása is megfelelő, leadom a megrendelést és megérkezik. Kibontom. Csodálatos színek, remek anyag, minden meseszerű, majd utolér a felismerés, hogy ez bizony marha n agy rám, míg a másik, melyhez az utolsó reményszálak fűztek, pedig eszméletlenül kicsi. Tanulság? Olvass utána az anyag típusának és figyelj a méreteidre, illetve nézd meg az értékeléseket, az adott darabbal kapcsolatban.

Nyári rövid szett

Fekete papucs

Nyári háló szett

Vászon táska

Zöld mini ruha
 

Fehér pamut ruha

A képeket linkeltem, ha bármelyik darab megtetszik, csak katt rá! 

Csodás napot!
Szandi

Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^  
További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:

Személyes Instagram oldalam
Facebook oldal

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!