Szandra Seres

Mindig változunk… Mi nők meg aztán pláne!

Mindig változunk… Mi nők meg aztán pláne!

Midig változunk…Mi nők meg aztán pláne. Mind felfogásban, gondolkodásban, stílusban. Van, hogy magunktól, van, hogy a tapasztalatok miatt, vagy éppen az évek múlása miatt, vagy valakinek a hatására.
Ez a változás hol pozitív, hol negatív irányú. Van, hogy lelki, van, hogy testi. Van amikor egy szokásunkat dobjuk l teljesen, vagy éppen újat veszünk fel, mellyel meghökkentjük környezetünket. Van, hogy a stílusunk változik, vagy éppen megszeretünk valamit, amit eddig nem annyira preferáltunk. Na így vagyok most én a nyári kisruhákkal. Volt nekem sok. Hordogattam is, de előbb választottam egy sortot toppal, mint egy csini minit.

Most úgy állok, hogy előbb veszem fel a miniruhát, mint a sortot. Érdekes ez. A nyári ruhákon belül én a mini, passzosabb darabokat részesítem előnybe. Nagyon tetszenek az A vonalú, ilyen zsák szerű ruhák is, illetve a hatalmas fodorral díszítettek is, de azok valahogy nem állnak jól sajnos. A maxi ruhákat is imádom, de inkább máson, nem magamon. Alacsony vagyok, abba pdig még alacsonyabbnak tűnök, úgyhogy sajnos ezek sem játszanak. Így nagyjából érthető, hogy miért a passzos mini.

Eléggé leszűkült a kör, de azét még tovább tudom szűkíteni. A nagy mintákkal és a sok virággal egyenlőre távolról barátkozok, inkább az egyszerűbb, de mégis különlegesebb darabok érdekelnek. Színek szempontjából fehér, sárga, kék, beige, fekete, esetleg rózsaszín, korall, lazac. Szeretem, ha egy ruha különleges, de azt nem, ha túl sok.  Sosem arra játszottam, hogy észrevegyenek, inkább arra, hogy megjegyezzenek. És ez két igen különböző dolog.

Érkezett hozzám két új darab. Nem vagyok maradéktalanul elégedett, de azért nem rossz. Egy fehér fél oldalas szoknya és egy sárga mini. Mind a kettő nagyon szép, nagyon jó anyag és olyanok, mint a képeken. Én választottam őket. A sárgával annyi a problémám, hogy az alja olyan, mint a napernyők díszítése… Erősen gondolkodom, hogy levágom…
A szoknyával csak annyi, de ez inkább személyes alkati probléma, hogy elég hosszú, így nekem magasra kell húznom, hogy ne tűnjek benne törpének, illetve mivel nem fehér, hanem vaj színű, elég nehéz vele megegyező színű fölsőt választani, már ha egy színben szeretnéd hordani. Ha nem, akkor persze könnyebb, de az úgy nekem nem igazán tetszik. Egyébként anyagát tekintve nagyon jó, nem átlátszó és rendkívül jól nyúlik.

Mutatom is miről van szó ^_^

Sárga mini ruhaFehér szoknya


A ruhákat a Romwe.com oldalról választottam. Köszönöm!
A képeket linkeltem, ha rákattintasz, bővebb leírást találsz a ruhákról.

Csodás napot!
Szandi

Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^  
További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:

Személyes Instagram oldalam
Facebook oldal

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!