Szandra Seres

Edzés, reggeli ötlet és persze outfit

Edzés, reggeli ötlet és persze outfit 

Egyedül, vagy partnerrel jobb edzeni?

Nézőpont kérdése. Én nagyon szeretek egyedül edzeni, mert olyankor kikapcsolok, illetve valamennyire le is fárasztom magam. Nem alkalmazkodok senkihez, azt és addig csinálom, amit én akarok, amit én elterveztem az adott napra…

Néhány napja:

-Már végeztél is?
-Persze…Nem dumálni járok, hanem edzeni (Hangzott tőlem a nagyképű válasz)(Szégyenlem is fejem érte)
-Hát jól van…

Következő alkalom, tricepsz, második kör… kezdeném… de feljebb teszi a súlyt…
-Mit csinálsz?!
-Nyomjad, majd lejjebb veszem, ha nem bírod
-Nem fog menni…
-Csináld már!

És ment. És még sokkal nehezebb súlyokkal is ment.

Másik. Láb nap.

-Ebbe még van! Csináld! Még kettőt!

-Én meg sem szólalok, csak nagy levegőt veszek és tudom, még tényleg van benne (már nem mondom, hogy nem megy, mert tudom hogy megy. Olyan nincs, hogy valami nem megy)

Rá kellett jönnöm, kikapcsolás ide, vagy oda, ha ott van mellettem valaki, aki “szétrúgja a seggem”, ha feladom, vagy biztat, ha azt mondom “nem fog menni”, az konkrétan megduplázza (ha nem több) az edzés hatékonyságát. Nem is beszélve arról, hogy új gyakorlatokat is megismerek, ami meg megint csak a könnyebb fejlődéshez járul hozzá. Az tény, hogy nem úgy jövök ki  a teremből, mint aki őrülten feltöltődött egy edzés alkalmával, hanem, mint akit összevertek, de miért is jár az ember edzeni? Másfelől, lehet testileg végem van, de az a plusz lelki része sokkal többet ér. Hogy érzem, valaki figyel rám és kihozza belőlem a maximumot, sőt a határaimat feszegeti és én meg végre nem feladni akarom, hanem még minimum kettőt ráhúzni. Ez leírhatatlan érzés. Amikor azt hiszem már képtelen vagyok rá és még van azon is túl. De ezt magamtól sose vettem volna észre, ehhez kell egy másik fél, aki odavág, ha behisztizek.

Tavaly is volt egy edzőpartnerem, Petra. Már szinte el is felejtettem, mennyire jó, ha nem egyedül tologatom a súlyokat.

Nekem szerencsém van, persze érdemes odafigyelni, mert vannak edzőpartnerek, akik többet dumálnak, mint edzenek és inkább feltartanak és agyilag lefárasztanak. Na az ilyenektől az ég kíméljen meg! 😀 

Itt a nagy edzések hevében egyre nagyobb figyelmet fordítok a kajálásra. Vagyis ez így nem helyes, mert eddig is figyelmet fordítottam rá, hiszen annyit ettem mint egy mamut. Most annyi a különbség, hogy igyekszem normális ételeket készíteni, melyek értékes tápanyagokat tartalmaznak. Legutóbbi reggelimet mutatom meg, mely első ránézésre kicsit bizarr lehet, Egy külföldi oldalon találtam rá és mivel végre figyel a hűtőben cukormentes eperlekvár, semmi akadálya nem volt, hogy kipróbáljam.

Ami kell hozzá:

Az elkészítés adja magát a képek alapján. Én imádom! 🙂
2 perc alatt kész, finom és megfelelő energiát ad reggelre.

Egy gyors átkötés ruha témában.
Rendeltem egy nacit. Nagyon tetszik, mert szaggatott, meg skinny meg minden, ami kell. DE! Nem jött rám xD (Hát igen…előfordul, ha online vásárol az ember)
Közben ugye nekiálltam eléggé az edzésnek. És mire oda jutottam, hogy képet kéne készítsek róla, hát képzeljétek, simán fel tudtam venni. Oda vagyok, meg vissza. 😀  Mutatom is a bizonyítékot, illetve egy fölsőt is, amit a nacihoz választottam, mert hát ugye milyen már egy nadrág, fölső nélkül 😀

Szaggatott bokanadrág

Fűzős kisruha

A ruhákat linkeltem, elég a képre kattintani és átdob a webáruházba. De itt is megtalálod: Shein.com
A reggelihez a cukormentes eperlekvárt partnerünk, az egeszsegmarket.hu biztosította. Köszönöm!

Szép n

Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^  
További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:

Személyes Instagram oldalam
Facebook oldal

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!