Szandra Seres

Élet in progress

Élet in progress

Azt hiszem elérkezett az idő, hogy újraszervezzem magam. Arra gondolok ez alatt, hogy kiesett a kezemből az irányítás az életvitelem szempontjából. Az elmúlt években elképesztő, hogy mit vállaltam magamra. Visszagondolva nem is értem, hogy bírtam. Tényleg nem értem, mert néha annyi feladatot teljesítettem és dolgot csináltam egyszerre, hogy simán két embernek kitette volna a programját. Nem csak úgy himihumi módon, hanem konkrétan.

Többen meg is kérdeztétek, hogyan csinálom ezt, hogy bírom? Illetve volt, aki felnézett rám azért, mert ilyen kemény időbeosztással rendelkeztem és mellette szervezetten és hatékonyan működtem, nem csak a munkám, hanem életem minden területén.

Volt olyan is, aki figyelmeztetett, hogy sok lesz, egyszer be fog telni a pohár. Nem vettem komolyan. Inspirált az, hogy egyre többet és többet tettem le az asztalra. Majd valóban, egyszercsak beütött a sz@r és kihullott minden  a kezemből. Negatívan éltem meg ezt az időszakot. De ma már tudom, ez egy erős jele volt annak, hogy rossz úton haladtam.

Istenkirály hogy ennyi mindent bírtam és vittem és csináltam, de ha ezt egy szóval jellemezném annyit tenne: ROBOT. Ennek nagyjából egy éve, hogy elhajítottam a kapát, kaszát, fakanalat, bánom is én mit és beintettem a világnak.
Rengeteget mérlegeltem, mi fontos és mi nem. Mi az amivel valóban foglalkoznom kell, amiért megéri hajtani, mi az ami csak az időmet rabolja. Mostanra sikerült eljutnom oda, hogy meghagytam a számomra tényleg fontos dolgokat és leépítettem magamról mindazt, ami hátráltat, lehúz, visszavet a haladásomban.

Viszont elértem megint egy ponthoz. Ha nem készítek magamnak új kis “beosztást” meg fogok rekedni itt az éterben. Mert ez most egy semmilyen, lebegés szerű állapot. Amikor tudom mit szeretnék, tudom mi kell hozzá, csak most kell a sorrend is, hogy eljuthassak A-ból B-be. Tehát ami kell nekem, az egy új “life plan”, vagy minek is nevezzem ezt. Újra rendszerbe szedem a mindennapjaimat. Nem állat módjára, mint múltkor, hanem ésszerű, embernek teljesíthető módon, de azért természetesen  a határaimat feszegetve, hiszen egyébként nem én lennék, ha nem így lenne. 😀

Az elkövetkezőkben sok ilyen témájú bejegyzést olvashatsz majd nálam. Úgy értem visszakúszik az írásaim közé a sport-edzés, az életforma és a smink is.
Mikor kezdem? Nem mondom, hogy majd holnap. Mert (bocs,klisé) már most is elkezdhetem. És el is kezdtem már azzal ,hogy ezt leírtam.

Remélem téged is inspirálhatlak a változásra (amennyiben szükséged van rá), hisz mint azt már sokszor írtam is, ” a saját életedért és annak minőségért kizárólag TE vagy a felelős. Rajtad áll, mien életet fogsz élni. Hajrá-hajrá!

Nőből vagyunk, így apró meglepi tőlünk-magunknak, mindig inspiráló lehet. Például, ha lefogyok 3 kilót, megveszem magamnak azt a nacit, vagy ha X-el több eladást csinálok, kapok magamtól egy táskát… Én szoktam ilyenekkel buzdítani magam. Mutatok pár kiszemelt áldozatot. Linkeltem a képeket, ha esetleg neked is megtetszenek.

Fürdőruha pálma mintával

Velúr szandál

Pálma mintás táska

Csipke ruha

Holo hátizsák *_*

Masnis fölső

Bundás papucs

Strandkendő 

Csodás napot!
Szandi

Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^  
További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:

Személyes Instagram oldalam
Facebook oldal

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!