Szandra Seres

Lehet ennél rosszabb?! Persze! És?!

Lehet ennél rosszabb?! Persze! És?! 

Azon kapta magam, hogy semmi nem sikerül, vagyis hazudok, de, igen, csak az arány katasztrófa. Lehet, hogy csinálok jól dolgokat, de mellé rögtön intézek minimum 3 rosszat is… Ne ilyen kis hibára gondolj, hanem nyugodtan jóóóó nagy emberesekre, hisz rólam van szó, nem játszom kicsiben.

Főként munkám terén vagyok ekkora király, de azért rommá vágom mostanában a kapcsolataimat is egy-egy jól célzott megjegyzéssel, vagy meggondolatlan döntéssel-cselekedettel. Éljen! Jöhet a cseresznye a tetejére? Figyelj! Mindez mellé még esetlen és szerencsétlen is vagyok.

Ebben a hónapban 2-szer majdnem eltört a kezem-ujjam, egyszer hasra estem lendületből a lépcsőn, hanyatt a kutyasz@ron, a kézfejemet levertem munka közben így tök lila és sebes, illetve több ízben égettem be magam különböző szolgáltató egységekben, továbbá tegnap törölköző nélkül sikerült zuhanyoznom, így megtalált a fagyhalál is, elmentem edzeni nadrág nélkül, elhagytam a kulcsomat és valószínűleg egy portfólió is készült rólam, csak mert késésbe voltam, anyagi szempontból meg sikerlistás vagyok…ja nem… Továbbá sanszos egy céges bírság is. Illetve, ide tartozik még, amin próbálok javítani, azon most rend szerint csak tovább rontok. Egész jó a tendencia és még csak hónap közepe van. 

Mindig azt mondom, nem eshet örökké. Ezen állításon felbuzdulva fennhangon kiáltom ” Ennél rosszabb úgyse lehet”… !!! És b.meg DE! ilyenkor megint hátba rúgnak és zuhanok még egy hatalmasat a lejtőm vélt “aljáról”.
Már megfordult a fejemben, hogy ezen valaki, ott fönt, vagy inkább lent, de bánom is én hol, őrült jól szórakozik. Hogy ez a hülye itt vergődik és amikor kicsit talpra áll, jól kigáncsoljuk, majd lehet megint visítva nevetni rajta. Olyan ez, mint egy comedy csatorna, ahol én vagyok a kabarék főszereplője, de all time.
Full inspiráló így egyről a kettőre jutni. 

Panasznak tűnik, ahogy leírtam, de elárulom, nevetek rajta. Tudod mi van?! Nem érdekel. Lesz@rom. Nevetek a saját bénázásomon, tanulok a hibáimból, képes vagyok bocsánatot kérni és változni (ellentétbe sokakkal) és megyek előre, csak most kicsit lassabban, mint azt egyébként megszoktam. Ennyi az egész. Most rossz minden, de az életemért akkor is én felelek. Megtehetem, hogy rinyálok miatta, de megtehetem azt is, hogy még nagyobb lendülettel vágok előre.

Teszek a felszínes emberekre, a felszínes kapcsolatokra, a hátráltató tényezőkre, az alaptalan kötekedésekre és a “siker”-szériámra is. Nem felelhetek meg mindig és mindenkinek. L.E.S.Z.@.R.O.M.! Visszafordulni úgyse fogok, akkor meg nincs más hátra, csak előre. 

És még valami. Rossznak és szerencsétlennek élem meg az elmúlt napokat. De közben csak mondom, nem tört el semmim, minden helyrehozható, amit elcsűrtem, ha valakinek igazán fontos vagyok, úgyis megbocsájt és egyébként tök jó köröttem minden, hálás vagyok az életemért, csak most éppen rossz oldalát nézem a lónak. Ennyi. 

Aszem mára ennyi.

Hoztam egy wishlist-et, mert ugye, én olyat üresbe nem csinálok, valami tartalom mindig van. Most a jelenlegi élethelyzetem volt az. Talán segít, ha rajtam kívül más is sz@rtengerben úszik. 
A képek linkelve vannak, katt rájuk és láthatod, hol lehet őket beszerezni. 

Trópusi mintás body

Trópusi mintás fölső

Fél oldalas fölső

Ruha pálma mintával

Hosszú ujjú body

Rózsaszín alkalmi ruha

Csodás napot!
Szandi

Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^  
További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:

Személyes Instagram oldalam
Facebook oldal

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!