Szandra Seres

Jelek, amik megoldják helyetted az életed? Sose!

Jelek, amik megoldják helyetted az életed? Sose! 
Jeleket vársz, melyek választ adnak életed nagy kérdéseire? Vagy a felelősséget próbálod magadról lerázni, vagy azt gondolod, ez majd megoldja helyetted a problémát? Nem fogja. Joggal gondolod, hogy ezek a jelek léteznek… mert persze, vannak, sőt, véletlenek és csodák is vannak. Viszont! Soha, de tényleg soha nem ezek fogják neked megadni a megfelelő választ. Mert a válasz mindig benned van.

Nagyon egyszerű a képlet. Az esetek 90 %-ában olyan jelekkel fogsz találkozni, melyek egyértelműen azonos irányba löknek majd…. Sosem felváltva érkeznek. Hol igen, hol pedig nem….vagy ez, vagy az….
A maradék 10%-ot vagy nem veszed észre, vagy nem foglalkozol vele, mondván, az nem is neked szólt….az valaki más jele… Ugye-ugye?! xD

Leegyszerűsítve: Fej, vagy írás? Már akkor tudod, mit szeretnél, mikor az érme még csak pörög a levegőben… Nem érdekes ez?

Hidd el, nem jeleket kapsz. Te magad már tudod a választ a feltett kérdésedre, csak megerősítésre vársz, ezért keresed a jeleket, melyek nyilván az általad kiötlött és egyébként helyesnek tartott választ erősítik majd. Az már más kérdés, miért keresed a jeleket, miért téped magad, miért nem döntesz… Mitől tartasz?

(Nos, nekem ez a véleményem. Talán így már érted, miért mondtam, hogy ne a jelekre várj, hanem egyszerűen csak nézz magadba és úgyis tudni fogod, melyik irány a megfelelő. Ha már anyádtól nem fogadod el, legalább akkor tőlem….se… :D)

Mára is van egy szettem, amit szeretnék megmutatni. Igazából a naci, edző naci, de ahogy egy januári posztban is írtam, ennek idén semmi jelentősége nincs…
Imádom ezt a szettet. Vidám, csajos, színes és nem utolsó sorban kényelmes is.
Nem mintha nagyon illene mai eszmefuttatásomhoz, de ezt már úgyis megszoktátok tőlem.
A képeket linkeltem, így könnyen megnézheted, honnan lehet beszerezni a rucikat.Fölső-Shein
Leggings-Shein
Táska- New Yorker
Cipő-Deichmann

Szeretettel,
Szandi

Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^  
További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:

Személyes Instagram oldalam
Facebook oldal

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!