Szandra Seres

Szerelem első látásra? Létezik!

Szerelem első látásra? Létezik!

Viccesnek tűnik, én is mosolyogtam rajta. “Szerelem első látásra” de mégis létezik és állítom nektek olyan, mint egy betegség. Azt gondolod, minden rendben, pedig közel sem. Folyton ott jár az eszedbe, nem tudsz gondolkodni és azon vagy minden porcikáddal, hogy a tiéd legyen. Fészkelődsz, izgatott vagy és ha csak belegondolsz, hogy nemsokára érintheted, magadhoz ölelheted, a pulzusod már az egekben jár.

Enyhén szédülsz és gyorsabban veszed a levegőt is. Számolod vissza a napokat-perceket, hogy mikor láthatod. Állsz az ablakban, nézed az órád, majd az utcát és megint az órád. Tudod, hogy bármelyik percben jöhet. Toporogsz. Képtelen vagy bármit is teljes értékkel csinálni, csak arra gondolsz jöjjön már. És megérkezik. Szíved majd kiugrik a helyéről. Kivágod az ajtót és sietsz, hogy magadhoz ölelhesd. Megvan, magadhoz szorítod és tudod örökre a tiéd.

Az idillt a futár töri csak meg, aki aláírást kér tőled, hogy átvetted a csomagodat. Te pedig ott állsz a ház előtt, kezedben új kis szerzeményeddel, melyet online rendeltél magadnak.
A folytatást tudod…már az ajtóban széttépnéd, de tartod magad, míg beérsz házba… Vagy nem 😀

Összeszedtem néhány szépséget, melyeket kinéztem magamnak. Igaz, nem nevezhető első látásra szerelemnek, mert én leginkább most keresgéltem őket, de ismerem az érzést, tudom milyen, mikor igazán megakad a szemem valamin és képtelen vagyok tágítani tőle. 

A képeket linkeltem. Így ha rákattintasz láthatod, honnan szerezhetők be a rucik.

Csipkés top

Dekoltált fürdőruha

Cicás póló

Hálós edzőnadrág

Kivágott csipke fölső

Szaggatott szabadidő

Fekete, hálós ruha

Edzőnadrág

Virág mintás bikini

Levél mintás bikini

Szép napot!
Szandi

Köszönöm, hogy olvastad a bejegyzést! ^_^  
További velem kapcsolatos képeket és posztokat a következő oldalakon is találhatsz:

Személyes Instagram oldalam
Facebook oldal

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!